23
set.
10

família mimbrero

ACTE ANTIREPRESSIU EN SOLIDARITAT AMB LA FAMÍLIA MIMBRERO. DESPRÉS DE 18 MESOS DE LA SEVA DETENCIÓ ENCARA SON A LA PRESÓ SENSE JUDICI!

Cartell unitari editat per a anunciar un acte de solidaritat amb la Família Mimbrero el 7 de setembre de 1995.

Signat per: Coordinadora d’Osona Contra la Tortura, Coordinadora Contra els Abusos de Poder, Plataforma Família Mimbrero, Assemblea d’Esquerres del Vallès Oriental, Ateneu X de Vilafranca del Penedès, Col·lectiu Contrainformatiu PTEM, PUA Barcelonès, CCSI (Comité Català de Solidaritat Internacionalista), PTR (Partit Revolucionari dels Treballadors).

A la xarxa hi trobem molt poca informació sobre aquesta família represaliada. Engaxem una notícia de “La Fura” del 17 de juliol del 1997:

L’Audiència Nacional ha decretat llibertat provisional per a Antònia Gonzàlez i José Mimbrero, mare i fill petit de la família vendrellenca acusada de col.laborar amb ETA. Els dos vendrellencs van ser deixats anar de la presó després de romandre-hi durant 26 mesos, i els altres dos membres de la família, el pare Joan Mimbrero Candelejo, i el fill
Joan Mimbrero Gonzàlez, encara hi són. La decisió del tribunal de concedir la llibertat a mare i fill petit es deu als dubtes que el jutge Baltasar Garzón té sobre el coneixement que Antònia i el seu fill Josep poguessin tenir sobre la pertinença de Dolores López, àlies Lola, a la banda armada.
La defensa va demanar l’absolució dels inculpats, durant el judici que es va celebrar la setmana passada. Per a l’advocat Mateu Seguí, el cap de família dels Mimbrero va acollir Lola perquè es coneixien des de feia molt de temps, per la militància dels dos al Partit Comunista Internacional, cosa que en cap moment pressuposava que col.laboressin amb ETA. Durant el judici, el ministeri fiscal va mantenir les conclusions en què demanava nou anys de presó per a cadascun dels quatre membres dels Mimbrero.

Anuncis

0 Responses to “família mimbrero”  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: